Over ons

A R S – YADEBO is een familiebedrijf (vader Robert en zoon Yannick) uit het Gentse dat al een aantal jaren actief is en zich toelegt op zowel kleine als grotere werken.

Een breed scala aan diensten

In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in algemene gyprocwerken, binnen- en buitenschrijnwerk, badkamer renovaties alsmede totaalrenovaties van woningen en winkels.

U kunt ook op ons beroep doen voor allerlei kleine en grotere klusjes en herstellingen. We werken vooral in de provincie Oost-Vlaanderen, meer bepaald in de regio van Gent en zijn ruime omgeving.

Een grote troef is dat u rechtstreeks in contact staat met de zaakvoerders, die ook eigenhandig de werkzaamheden uitvoeren.

Onze waarden

Verder hechten we veel belang aan een open en eerlijke samenwerking. Dit houdt voor ons in professioneel advies, kwaliteit in de uitvoering (vakmanschap) een goede service tijdens en na de werken en eerlijke marktconforme prijzen.

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten of wenst u een offerte? Contacteer ons vrijblijvend; we bekijken graag wat we voor u kunnen doen!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial