GYPROCWERKEN

GYPROCWERKEN MET HOGE AFWERKING

Als materiaalsoort is Gyproc gewoon niet meer weg te denken uit de bouwsector. De voordelen ervan zijn legio en maken van Gyroc een ideaal materiaal om te gebruiken in alle ruimtes van uw zaak of woning. Voor een optimale afwerking is echter kennis van zaken nodig en daarom doet u best beroep op een specialist terzake bij de uitvoering van uw gyprocwerken. A R S – YADEBO heeft die competenties en ervaring!

VOORDELEN VAN GYPROC

Gemakkelijke plaatsing

Gyproc-platen zijn heel snel en gemakkelijk te plaatsen. Omdat het een droog systeem is, hoeft men bovendien geen weken of maanden te wachten om de ruimte verder af te werken. Ook zijn stof en ander vuil tot een minimum beperkt.

Ophangen van zware voorwerpen

Het ophangen van zware voorwerpen aan Gyproc-platen vormt geen probleem. Door gebruik te maken van de juiste pluggen kan men aan plafonds voorwerpen ophangen tot 10kg. Bij wanden kan men zelfs gaan tot een belasting van 50kg per plug!

Licht in gewicht en flexibel

Een nieuw plafond of een nieuwe wand, het herinrichtingen van de keuken of een renovatie van die oude slaapkamer? Gyproc is perfect geschikt voor elk renovatieplan! Door het lichte gewicht hoeven er geen extra voorzieningen worden getroffen ter versteviging terwijl het materiaal toch een zeer hoge draagkracht heeft.

Geluidsisolatie

Gyproc-platen, correct geïnstalleerd in combinatie met Metal Stud- of Plagyp-profielen, hebben uitmuntende geluidsisolerende kwaliteiten. Daarom zijn deze ideaal om de geluidsisolatie van uw woning te verbeteren. Voor een nog betere geluidsisolatie kan men de extra geluidswerende Soundblock-wanden installeren.
Deze worden zowel gebruikt voor wanden als voor voorzetwanden.

Duurzaamheid

Gyproc besteedt aandacht aan het creëren van een duurzame en milieuvriendelijke leefomgeving. Lees hier meer over het duurzaamheidsproject van Gyproc.

Perfecte afwerking

Dankzij het unieke voegsysteem van Gyproc, met voegband, is een perfecte afwerking mogelijk. Bovendien wordt hierdoor het risico op scheurvorming tot een minimum herleid. Gyproc heeft daarenboven een uitgebreide set aan afwerkingsproducten en toebehoren om tot het mooiste resultaat te komen.

Brandveiligheid

Gyproc-platen bestaan voor meer dan 20% uit water. Bij brand komt dit water langzaam vrij waardoor de Gyproc gipsplaten brandwerend werken. Gyproc wordt dan ook vaak gebruikt in publieke ruimtes zoals kantoren, scholen en winkels of bv. voor appartementsgebouwen.

Wist u trouwens dat Gyproc zich ook perfect leent voor het gebruik in badkamers of andere vochtige ruimtes?

Contacteer ons!  We staan klaar om u van dienst te zijn en het juiste advies te geven.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial