BADKAMER RENOVATIE

BADKAMER RENOVATIE

Uw huis is mooi in orde en alle kamers zijn gezellig ingericht met leuke meubeltjes…enkel die badkamer valt echt uit de toon. Denkt u aan badkamer renovatie, denk dan aan A R S – YADEBO, uw specialist.

U ergert zich meer en meer aan dat ouderwetse vergeelde bad en verlangt naar een stijlvolle inloopdouche. Of u wil al zo lang die oude alleenstaande wastafel vervangen door een praktische dubbele wastafel. Wel, voor alle badkamerrenovaties kan u terecht bij A R S – YADEBO.

Een badkamer renovatie is vaak niet zo voor de hand liggend. Het technische aspect kan uitdagend zijn (aansluitingen voor bad, douche, wc, etc…) en ook de praktische inrichting ligt niet altijd voor de hand gezien we vaak te maken hebben met kleinere ruimtes. Het is daarom belangrijk u voor de renovatie van uw badkamer te laten bijstaan door experten terzake.

A R S – YADEBO renoveert jaarlijks diverse badkamers. Bijgevolg hebben we een ruime ervaring opgebouwd in verschillende stijlen en indelingen. Van landelijk en klassiek tot modern en minimalistisch en de laatste trends.

Badkamer renovatie Gent

Heeft u plannen voor een herinrichting van uw badkamer? Neem dan contact op met ons. Bij A R S – YADEBO bent u voor de renovatie van uw badkamer zeker aan het goede adres. We werken vooral in de regio van Gent en ruime omgeving.

Check ook de foto’s van onze realisaties op dit vlak!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial